Wandelroutes

In veel wandelroutes van de VVV in Oirschot vindt u Café de Nachtegaal als gezellig rustpunt. Ook zijn er routes speciaal voor kinderen. Wij geven hier een paar voorbeelden.

Wandelroute: De Schatzoekers

Wandelen In Oirschot 1

Voor avontuurlijke kinderen t/m 12 jaar.

Schatzoekers is de naam van een aantal routes, uitgezet in de bossen rondom Oirschot. Je gaat op zoek naar een schat en leert ook iets over de geschiedenis, natuur en cultuur van het gebied waar in je loopt. Soms ga je door een magische poort of word je teruggeflitst in de tijd. Je kunt ook verrast worden door dwaallichtjes of een Druïde, of misschien door een Sabeltandtijger of mammoet. Misschien kom je wel een roversbende of de bokkenrijders tegen. Durf jij het avontuur aan?
Koop het schatzoekers pakket bij de VVV en je krijgt verschillende routes, een schatkaart, kompas en de sleutel voor de schatkist natuurlijk.

Verkoop punt: VVV Oirschot
Prijs: €12.50 voor een deelnamepakket

Wandelroute netwerk Oirschot

Wandelen In Oirschot 2

Met de handige wandelroute netwerk kaarten van de Regio-VVV stippelt u moeiteloos uw eigen route uit. Door het knooppuntensysteem kunt u zelf een route op maat samenstellen en komt u door de mooiste stukjes natuur en dorpskernen. De knooppunten zijn de geelgroene bordjes langs de wegen of velden.
De wandelgids kunt u er eventueel bij kopen. Deze gids beschrijft uitgebreid de bezienswaardigheden en natuurgebieden

Verkoop punt: VVV Oirschot.
Prijs: €6.00 voor de wandelgids.
€3.50 voor de plattegrond.